we all have our little quirks

Photo Saturday afternoon Photo Nuove manie: #crudessence + #japanesefood / #foodie #instafood
To live Summer in Bergamo is very pleasant, the town is empty day by day, days are warm and to roam the streets it's an excuse to take a look around. It is also the moment for good intentions and to plan the September that is coming. Yesterday, because of the plans, I met Lara to schedule what we will do about the Guerrilla Uncinetto, the project is getting bigger and we had a nice idea to develop collectively, I'll give some info soon. In the meanwhile, for the serie: we all have our little quirks, I bought a book called Crudessence, by David Cotè and Mathieu Gallant - a collection of raw, vegan and organic recipes, I'd like to experiment a bit with fruits and vegetables juices and to find original options for my veg diet. Next week I'll try the curry Sushi and springrolls (in the pic), I'll make a reportage to confirm how cool the book is. Now enjoy your Sunday.
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Vivere l'estate a Bergamo è molto piacevole, la città si svuota gradualmente, le giornate sono calde e gironzolare in bicicletta è una scusa per prendere aria e guardarsi in giro. È anche il momento dei buoni propositi e della programmazione dell'settembre che verrà. Ieri, a proposito di programmi, mi sono trovata con Lara per decidere che ne sarà del Guerrilla Uncinetto, il progetto si sta ingrandendo ed abbiamo una bella idea da sviluppare collettivamente, più in là vi aggiornerò con le varie evoluzioni. Nel frattempo, per la serie: ognuno ha le sue piccole manie, ho comprato un libro dal titolo (in italiano) L'essenza del crudo, di David Cotè e Mathieu Gallant - una raccolta di ricette crudiste, vegan e biologiche, perché vorrei sperimentare un po' tra centrifugati di frutta e verdura e alternative originali alla mia dieta vegetariana. La settimana prossima sperimenterò il Sushi al curry e gli involtini primavera (nella foto), farò un reportage così da confermarvi la validità del libro. Ora godetevi la domenica.

xo Coki

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